Τα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning έχουν καθιερωθεί στον επαγγελματικό καθαρισμό ιματισμού πολυτελών σκαφών αναψυχής (Yachts Laundry) και σε ιστιοφόρα. Η διατήρηση του ιματισμού σε ένα yacht είναι ένα πολύ σημαντικό έργο και ευθύνη από την πλευρά μας.  Μέσα από τη δουλειά μας προσπαθούμε να δώσουμε ποιοτικές λύσεις και ευκολίες σε τέτοια ζητήματα, διότι είναι πολύ η σημαντική η εικόνα του ιματισμού που θα παρουσιαστεί σε όποιον χρησιμοποιήσει το εκάστοτε σκάφος αναψυχής. Το αποτέλεσμα που προσπαθούμε να δώσουμε είναι σε όλα τα λευκά είδη ιματισμού να ξεκιτρινίσουν και να φαίνονται πιο λαμπερά, να αποκτήσουν ξανά τη φρεσκάδα και την αίγλη που είχανε στην αρχική τους κατάσταση, κατά τη διαδικασία του σιδερώματος να υπάρχει το τέλειο φινίρισμα και η μυρωδιά από τον αρωματισμό του ιματισμού να υπάρχει ακόμη και στο χώρο του δωματίου.

Το εύρος των υπηρεσιών μας αφορά στον καθαρισμό όλων των κλινοσκεπασμάτων και λινών, καθαρισμό σε όλα τα είδη πετσετών και μπουρνούζια, στεγνό καθάρισμα σε όλα τα είδη κουρτινών, καθαρισμό σε τραπεζομάντηλα, καθαρισμό σε καλύμματα καναπέ και σε καλύμματα εξωτερικού χώρου, καθαρισμό σε παπλώματα και κουβέρτες, καθαρισμό στον προσωπικό ιματισμό του πληρώματος, καθαρισμό στον ιματισμό των επισκεπτών, υπηρεσίες παντός τύπου υγρού και στεγνού καθαρισμού.

Όλα τα είδη ιματισμού που θα παραληφθούν από τα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning, θα περάσουν αρχικά από το πρώτο στάδιο του ποιοτικού ελέγχου, ώστε να προσδιοριστούν οι λεκέδες που θα αντιμετωπίσουμε σε κάθε είδος ιματισμού μεμονωμένα. Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσουμε τους κατάλληλους διαλύτες για να επιτύχουμε τη σωστή διάλυση του εκάστοτε λεκέ. Οι λεκέδες που αντιμετωπίζουμε συνήθως είναι λεκέδες από κιτρινίλες πολυκερισμού και σκουριές, λεκέδες από λάδια και αντηλιακά σώματος, λεκέδες από μαγειρικά λάδια, σάλτσες και κόκκινο κρασί, λεκέδες από make-up και κρέμες σώματος, λεκέδες από αίμα και ούρα κ.α.

Στο επόμενο στάδιο τοποθετούμε τον ιματισμό στη γραμμή των πλυντηρίων και των στεγνωτήριων μας. Όλα τα είδη πλένονται σε ατομικές πλύσεις και σε θερμοκρασίες όχι υψηλές. Η απομάκρυνση των λεκέδων ενισχύεται με τη χρησιμοποίηση των ενισχυτικών  λευκαντικών και απορρυπαντικών καθώς και με τους υποαλλεργικούς, βιοδιασπώμενους διαλύτες που διαθέτουμε στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning. Δε χρησιμοποιούμε σε καμία περίπτωση χλωριούχα ενισχυτικά.

Τέλος, όλα τα είδη ιματισμού θα σιδερωθούν αποκλειστικά σε πρέσσες σιδερώματος, επιτυγχάνοντας έτσι αψεγάδιαστο φινίρισμα. Οι πετσέτες σώματος, πετσέτες προσώπου και πετσέτες θαλάσσης καθώς και τα μπουρνούζια θα επιστραφούν μαλακά και λαμπερά. Θα αρωματιστεί το κάθε είδος ξεχωριστά και θα συσκευαστούν ανά είδος ώστε κατά την παράδοση στο σκάφος, να τα τοποθετήσετε στις ντουλάπες σας όπως εσείς επιθυμείτε.

Στα στεγνοκαθαριστήρια Β&M Dry Cleaning λόγω της 20ετούς εμπειρίας που διαθέτουμε, γνωρίζουμε τι απαιτείται για τη φροντίδα του ιματισμού στα σκάφη αναψυχής. Αναθέτοντας σε εμάς αυτή την ειδική υπηρεσία, το αποτέλεσμα καθαρισμού του ιματισμού σας θα είναι μοναδικό. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να πραγματοποιήσουμε παραλαβή από το σκάφος σας 24/7 ή από τη φόρμα επικοινωνίας μας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Η διαδικασία παραλαβής-παράδοσης μπορεί να γίνει όποτε εσείς επιθυμείτε ακόμα και αυθημερόν.