Με την επιλογή παπλώματος με πούπουλο, προσθέτετε την επιτομή των προϊόντων κλινοσκεπασμάτων πολυτελείας στην κρεβατοκάμαρα σας, συνδυάζοντας μια απαλή άνεση και στυλ. Εκτός του ότι η αγορά πουπουλένιου παπλώματος αποτελεί μία οικονομική επένδυση λόγω της υψηλής ποιότητας, κάνοντας το ένα διαχρονικό κομμάτι για το σετ κρεβατιού σας, τα πουπουλένια παπλώματα καθαρίζονται με μία συγκεκριμένη διαδικασία. Το πιο βασικό κομμάτι στο συγκεκριμένο είδος ιματισμού είναι ότι όσο το χρησιμοποιείται, η φρεσκάδα και το αρχικό φούσκωμα που είχε μειώνεται αισθητά.

Αρχικά, θα πρέπει να ελεγχθεί αν υπάρχουν κάποιες τρύπες ή άλλες φθορές πάνω στην ύφανση του παπλώματος, που έχει ως αποτέλεσμα το πούπουλο που έχει ως γέμιση το πάπλωμα, να χάνεται και να μη φαίνεται τόσο αφράτο και ζεστό όπως στην αρχική του κατάσταση. Αυτό θα πρέπει να επιδιορθωθεί άμεσα. Στη συνέχεια, θα πρέπει να καθαριστεί για να διατηρηθεί η ποιότητα και η φρεσκάδα του παπλώματος και του πούπουλου.

Οι πιο συχνοί λεκέδες που αντιμετωπίζουμε στα πουπουλένια παπλώματα είναι λεκέδες από αίμα, λεκέδες από ιδρώτα, λεκέδες από ούρα κατοικίδιων ζώων κ.α. Επίσης, όσο χρησιμοποιείται λόγω της συχνής τριβής, το πούπουλο έχει την ιδιότητα να βγάζει στην επιφάνεια του παπλώματος μια κίτρινη μορφή λαδιού. Στα στεγνοκαθαριστήρια Β&Μ Dry Cleaning πριν βάλουμε τα πουπουλένια παπλώματα στα πλυντήρια μας αλλά και οποιοδήποτε άλλο είδος ιματισμού, χρησιμοποιούμε τους κατάλληλους διαλύτες ώστε να πετύχουμε την καλύτερη διάσπαση λεκέδων που θα αντιμετωπίσουμε.

Τα παπλώματα από πούπουλο τα πλένουμε με υλικά που αποκολλούν τα πούπουλα μεταξύ τους, έτσι ώστε το αποτέλεσμα που θα βγει να είναι ακόμα καλύτερο απ’ όταν το είχατε χρησιμοποιήσει πρώτη φορά, επιτυγχάνωντας την αναζωογόνηση του υφάσματος αλλά και του πούπουλου. Στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning χρησιμοποιούμε μόνο υποαλλεργικούς, βιοδιασπώμενους διαλύτες και απορρυπαντικά στα σύγχρονα πλυντήρια στεγνού καθαρισμού που διαθέτουμε.

Στα στεγνοκαθαριστήρια Β&M Dry Cleaning λόγω της 20ετούς εμπειρίας που διαθέτουμε, γνωρίζουμε τι απαιτείται για τη φροντίδα και τον καθαρισμό του πουπουλένιου παπλώματος. Αναθέτοντας σε εμάς αυτή την ειδική υπηρεσία, το αποτέλεσμα καθαρισμού του πουπουλένιου παπλώματος  θα είναι μοναδικό. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να πραγματοποιήσουμε παραλαβή από το χώρο σας ή από την υπηρεσία μας PICK-UP HOME όπου με 3 απλά βήματα δημιουργείτε την παραγγελία σας, την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμείτε, για να πραγματοποιηθεί η παραλαβή και η παράδοση.