Τα καλύμματα και τα ριχτάρια που χρησιμοποιείτε στους καναπέδες και στις πολυθρόνες σας, εκτίθενται καθημερινά σε σκόνη και σε μικρόβια που υπάρχουν πάνω στα ρούχα μας. Επίσης, υπάρχει η συνήθεια να καταναλώνονται αρκετά είδη τροφών και ποτών στο χώρο του καθιστικού και σε συνδυασμό με τη συχνότερη τριβή που θα υπάρξει, λόγω των επισκέψεων στο χώρο σας, κάνει τους ήδη υπάρχον λεκέδες ακόμη πιο ισχυρούς. Το πλύσιμο και το στεγνό καθάρισμα των καλυμμάτων και των ριχταριών σας, θα σας δημιουργήσει ένα πιο άνετο και φρέσκο χώρο. Ακόμη και η εμφάνιση των επίπλων σας εξαρτάται από την καθαρότητα και τη λαμπρότητα των καλυμμάτων και των ριχταριών σας.

Στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning διαθέτουμε την απαραίτητη τεχνογνωσία κι εξοπλισμό, ώστε να αντιμετωπίσουμε ότι πρόβλημα προκύψει κατά την παραλαβή των καλυμμάτων και των ριχταριών σας. Ο καθαρισμός σε καλύμμματα καναπέ και ριχταριών είναι ένας απ’ τους τομείς που εξειδικευόμαστε, όπως και τον καθαρισμό αδιάβροχων καλυμμάτων και ριχταριών, τον καθαρισμό υφαντών καλυμμάτων και ριχταριών, τον καθαρισμό λινών καλυμμάτων και ριχταριών, τον καθαρισμό βελούδινων καλυμμάτων και ριχταριών, τον καθαρισμό σουετ καλυμμάτων και ριχταριών, τον καθαρισμό αλέκιαστων καλυμμάτων και ριχταριών κ.α.

Στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning  έχουμε ορίσει μία συγκεκριμένη πολιτική καθαρισμού των καλυμμάτων και των ριχταριών σας. Κατά την παραλαβή τους, γίνεται ο διαχωρισμός τους ανάλογα με την ποιότητα του υφάσματος, ώστε να προχωρήσουμε σε υγρό ή στεγνό καθάρισμα. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία του πλυσίματος, θα περάσουν από οπτικό έλεγχο όλα τα κομμάτια των καλυμμάτων σας και των ριχταριών σας, ώστε να αντιμετωπιστούν οι λεκέδες με τους κατάλληλους διαλύτες. Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία του πλυσίματος, σιδερώνονται αποκλειστικά σε πρέσσες σιδερώματος για το τελικό φινίρισμα. Οι πλύσεις που πραγματοποιούνται στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning είναι αποκλειστικά ατομικές.

Στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning χρησιμοποιούμε μόνο υποαλλεργικούς, βιοδιασπώμενους διαλύτες και απορρυπαντικά στα σύγχρονα πλυντήρια στεγνού καθαρισμού που διαθέτουμε. Οι λεκέδες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε συνήθως κατά τον καθαρισμό των καλυμμάτων και των ριχταριών σας είναι λεκέδες από μαγειρικά λάδια και σάλτσες, λεκέδες από ποτά και κόκκινο κρασί, λεκέδες από φρούτα, λεκέδες από αίμα, λεκέδες από ούρα κατοικίδιων ζώων, λεκέδες από μαυρίλες και παπούτσια κ.α.

Παρατηρείται αρκετά συχνά, κατά την παραλαβή καλυμμάτων και ριχταριών, να έχει προηγηθεί λάθος επιλογή πλυσίματος, με αποτέλεσμα να ερχόμαστε στη δύσκολη θέση να μην μπορούμε να επαναφέρουμε τα καλύμματα και τα ριχτάρια στην αρχική τους κατάσταση. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή η ανάθεση μίας τέτοιας ειδικής υπηρεσίας.

Στα στεγνοκαθαριστήρια Β&M Dry Cleaning λόγω της 20ετούς εμπειρίας που διαθέτουμε, γνωρίζουμε τι απαιτείται για τη φροντίδα και τον καθαρισμό των καλυμμάτων και των ριχταριών σας. Αναθέτοντας σε εμάς αυτή την ειδική υπηρεσία, το αποτέλεσμα καθαρισμού των καλυμμάτων και των ριχταριών σας  θα είναι μοναδικό. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να πραγματοποιήσουμε παραλαβή από το χώρο σας ή από την υπηρεσία μας PICK-UP HOME όπου με 3 απλά βήματα δημιουργείτε την παραγγελία σας, την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμείτε, για να πραγματοποιηθεί η παραλαβή και η παράδοση.