Τα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning έχουν καθιερωθεί στον τομέα, γιατί ο Επαγγελματικός Καθαρισμός Ιματισμού Εστιατορίων (τραπεζομάντιλων και λινών για εστιατόρια και catering) που παρέχουν διέπεται από συνέπεια, επαγγελματισμό και άψογο αποτέλεσμα. Τα τραπεζομάντηλα και οι πετσέτες φαγητού του εστιατορίου σας, καθαρίζονται και συντηρούνται με τα καλύτερα πρότυπα για τους πελάτες σας. Το έργο που καλούμαστε να  αναλάβουμε είναι πολύ σημαντικό, διότι πέρα από την αγορά των λινών σας όπου έχετε δαπανήσει ένα υπέρογκο ποσό, η εικόνα του εστιατορίου προς τους πελάτες σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την καθαρότητα και το σιδέρωμα των τραπεζομάντηλων που χρησιμοποιούνται. Ευθύνη μας, είναι να διασφαλίσουμε την κατάσταση των λινών σας στο καλύτερο επίπεδο και να τη διατηρήσουμε ακέραιη χωρίς απώλειες και φθορές.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την πολιτική που έχουμε ορίσει στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning. Ο ιματισμός από τη στιγμή που θα παραληφθεί στο χώρο μας παίρνει σειρά προτεραιότητας, θα περάσει μεμονωμένα το κάθε είδος ιματισμού από οπτικό έλεγχο ώστε να εντοπίσουμε τους λεκέδες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσουμε τους κατάλληλους διαλύτες για τη σωστή διάσπαση των λεκέδων και θα τοποθετήσουμε τον ιματισμό στη γραμμή των πλυντηρίων και των στεγνωτηρίων μας. Οι πλύσεις είναι πάντα ατομικές και αφορούν τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Εφόσον στεγνώσει ο ιματισμός, περνάει από τη διαδικασία σιδερώματος για το τελικό φινίρισμα. Η διαδικασία του σιδερώματος γίνεται αποκλειστικά σε πρέσσες σιδερώματος. Ο ιματισμός που έχουμε παραλάβει πλένεται, σιδερώνεται, αρωματίζεται και συσκευάζεται σε όλη τη διαδικασία μεμονωμένα.

Οι λεκέδες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε κατά το καθάρισμα των τραπεζομάντηλων και των πετσετών σας είναι λεκέδες από μαγειρικά λάδια, λεκέδες από κόκκινες σάλτσες, λεκέδες από κόκκινο κρασί και ποτά, λεκέδες από κραγιόν, λεκέδες από σοκολάτες, λεκέδες από κερί κ.α.

Το αποτέλεσμα είναι ο ιματισμός που μας έχετε εμπιστευθεί να παραδοθεί ακέραιος και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η απομάκρυνση των λεκέδων ενισχύεται με τη χρησιμοποίηση των ενισχυτικών  λευκαντικών και απορρυπαντικών καθώς και με τους υποαλλεργικούς, βιοδιασπώμενους διαλύτες που διαθέτουμε στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning. Δε χρησιμοποιούμε σε καμία περίπτωση χλωριούχα ενισχυτικά. Τα τραπεζομάντηλα παραδίδονται όλα σιδερωμένα, με τις απαραίτητες τσακίσεις εφόσον το επιθυμείτε, και οι πετσέτες μαλακές και λαμπερές. Η συσκευασία πραγματοποιείται ανά είδος ιματισμού ώστε κατά την παράδοση να τα τοποθετήσετε στις ντουλάπες σας όπως εσείς επιθυμείτε.

Τα τραπεζομάντηλα και τα λινά που χρησιμοποιούνται στο εστιατόριο σας έχουν μία συγκεκριμένη διάρκεια ζωής λόγω της καθημερινής χρήσης και της καταπόνησης. Στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning προσπαθούμε να μεγιστοποιήσουμε τη διάρκεια ζωής του ιματισμού σας, όπου αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην πολιτική που έχουμε εφαρμόσει εδώ και 20 χρόνια. Η διαδικασία παραλαβής-παράδοσης πραγματοποιείται όπως εσείς επιθυμείτε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης μας ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας λύσουμε ότι απορίες έχετε. Εξυπηρετούμε και εστιατόρια που βρίσκονται σε νησιά ή εκτός Αττικής, όπου η διαδικασία παραλαβής-παράδοσης πραγματοποιείται είτε μέσω των πλοίων γραμμής είτε μέσω συνεργαζόμενης με εσάς μεταφορική.