Τα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning έχουν καθιερωθεί στον επαγγελματικό καθαρισμό ξενοδοχειακού ιματισμού. Τα κλινοσκεπάσματα του ξενοδοχείου σας καθαρίζονται και συντηρούνται με τα καλύτερα πρότυπα για τους πελάτες σας. Το έργο που καλούμαστε να  αναλάβουμε είναι πολύ σημαντικό, διότι πέρα από την αγορά των λινών σας όπου έχετε δαπανήσει ένα υπέρογκο ποσό, η εικόνα του δωματίου προς τον πελάτη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση των κλινοσκεπασμάτων που χρησιμοποιούνται. Ευθύνη μας, είναι να διασφαλίσουμε την κατάσταση του ιματισμού σας στο καλύτερο επίπεδο και να τη διατηρήσουμε ακέραιη χωρίς απώλειες και φθορές.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την πολιτική που έχουμε ορίσει στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning. Ο ιματισμός από τη στιγμή που θα παραληφθεί στο χώρο μας παίρνει σειρά προτεραιότητας, θα περάσει μεμονωμένα το κάθε είδος ιματισμού από ποιοτικό έλεγχο ώστε να εντοπίσουμε τους λεκέδες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσουμε τους κατάλληλους διαλύτες για τη σωστή διάσπαση των λεκέδων και θα τοποθετήσουμε τον ιματισμό στη γραμμή των πλυντηρίων και των στεγνωτηρίων μας. Οι πλύσεις είναι πάντα ατομικές και αφορούν τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Εφόσον στεγνώσει ο ιματισμός, περνάει από τη διαδικασία σιδερώματος για το τελικό φινίρισμα. Ο ιματισμός που έχουμε παραλάβει πλένεται, σιδερώνεται, αρωματίζεται και συσκευάζεται σε όλη τη διαδικασία μεμονωμένα.

Το αποτέλεσμα είναι ο ιματισμός που μας έχετε εμπιστευθεί να παραδοθεί ακέραιος και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η απομάκρυνση των λεκέδων ενισχύεται με τη χρησιμοποίηση των ενισχυτικών  λευκαντικών και απορρυπαντικών καθώς και με τους υποαλλεργικούς, βιοδιασπώμενους διαλύτες που διαθέτουμε στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning. Δε χρησιμοποιούμε σε καμία περίπτωση χλωριούχα ενισχυτικά. Τα λινά παραδίδονται όλα σιδερωμένα και οι πετσέτες μαλακές και λαμπερές. Η συσκευασία πραγματοποιείται ανά είδος ιματισμού ώστε κατά την παράδοση να τα τοποθετήσετε στις ντουλάπες σας όπως εσείς επιθυμείτε.

Το εύρος υπηρεσιών μας χωρίζεται σε 5 σκέλη τα οποία είναι ο καθαρισμός ξενοδοχειακών κλινοσκεπασμάτων, λινών, κουρτινών και πετσετών, καθαρισμός των προσωπικών στολών του προσωπικού, ο καθαρισμός του προσωπικού ιματισμού των πελατών, ο βιολογικός καθαρισμός σε χαλιά και μοκέτες και ο επί-τόπου καθαρισμός σε στρώματα, πολυθρόνες, καναπέδες κ.α.

Τα λευκά είδη που χρησιμοποιούνται στον ξενοδοχειακό κλάδο έχουν μία συγκεκριμένη διάρκεια ζωής λόγω της καθημερινής χρήσης και της καταπόνησης. Στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning προσπαθούμε να μεγιστοποιήσουμε τη διάρκεια ζωής του ιματισμού σας, όπου αυτό επιτυγχάνεται χάρη στην πολιτική που έχουμε εφαρμόσει εδώ και 20 χρόνια. Η διαδικασία παραλαβής-παράδοσης πραγματοποιείται όπως εσείς επιθυμείτε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας από τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης μας ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας λύσουμε ότι απορίες έχετε. Εξυπηρετούμε και ξενοδοχεία που βρίσκονται σε νησιά, όπου η διαδικασία παραλαβής-παράδοσης πραγματοποιείται είτε μέσω των πλοίων γραμμής είτε μέσω συνεργαζόμενης με εσάς μεταφορική.