image
image
image

Ποιοι Είμαστε

Με γνώμονα την πολυετή εμπειρία μας, την άριστη τεχνογνωσία, τον πρωτοποριακό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και την ποιότητα των υπηρεσιών μας, τα στεγνοκαθαριστήρια Β&M Dry Cleaning συνεχίζουν να επεκτείνονται, να εξελίσσονται στον χώρο του καθαρισμού και είναι έτοιμα για νέες προκλήσεις.

Το βασικότερο χαρακτηριστικό των υπηρεσιών της επιχείρησης μας είναι ο συνδυασμός της βέλτιστης ποιότητας, με τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής.

Με ευθύνη και σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον, στα στεγνοκαθαριστήρια Β&M Dry Cleaning χρησιμοποιούμε νέας γενιάς βιοδιασπώμενα οικολογικά απορρυπαντικά και οικολογικούς άοσμους διαλύτες.

Βασικός μας στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη, η άριστη ποιότητα και η συνέπεια των υπηρεσιών μας.

Τα ρούχα μας δεν είναι απλά ένα κομμάτι ύφασμα που ντύνει το σώμα μας. Είναι μέρος της προσωπικότητάς μας! Αξίζουν λοιπόν το καλύτερο.. Εμπιστευτείτε τα στεγνοκαθαριστήρια Β&Μ Dry Cleaning.

Tα στεγνοκαθαριστήρια Β&Μ Dry Cleaning είναι κάτι παραπάνω από κοινά καθαριστήρια. 18 χρόνια δίπλα σας και συνεχίζουμε, με σεβασμό και προσήλωση σε αυτό που κάνουμε. Κύριο μέλημα μας η απόλυτη εξυπηρέτηση των πελατών μας, των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται για την φροντίδα των ρούχων και της περιουσίας τους.

τα Brands που Εξειδικευόμαστε

οι Υπηρεσίες μας

image
image

Υγρό & Στεγνό Καθάρισμα

Το στεγνό καθάρισμα στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning, συνοδεύεται από απαράμιλλο επαγγελματισμό, αξιοπιστία και διακριτικότητα.  Προσφέρουμε στα ενδύματα σας  μοναδικό συνδυασμό εξειδικευμένης γνώσης, ποιοτικής δεξιοτεχνίας και υποδειγματικής φροντίδας.

Εξειδικευόμαστε στο στεγνό και στον υγρό καθαρισμό σε όλες τις κατηγορίες ενδυμάτων όπως παντελόνια, πουκάμισα, jacket, φορέματα υψηλής ραπτικής, μπουφάν, μπουφάν πούπουλο, κοστούμια, γιλέκα κοστουμιού, γραβάτες, παπιγιόν, παλτό,  ταγιέρ, φούστες, σακάκια, νυφικά, κουρτίνες κα.

Για το στεγνό και υγρό  καθάρισμα, χρησιμοποιούμε μόνο μη τοξικά χημικά υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Η πρώτης τάξεως τεχνολογία και οι πιο πράσινες δυνατές μέθοδοι καθαρισμού, μας επιτρέπουν να επιτύχουμε τα θεμιτά αποτελέσματα.

Για την περιποίηση των ενδυμάτων σας ακολουθούνται ειδικές πρότυπες  διαδικασίες, και έλεγχοι προκειμένου τα ενδύματα σας να παραδοθούν σε άψογη κατάσταση.  Επιλέξτε τα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning ως το εξειδικευμένο στεγνό καθάρισμα για να διατηρήσετε τα ενδύματα και τα αξεσουάρ σας σε άριστη κατάσταση. Σας προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσία παράδοσης κατ’ οίκον όλων των ενδυμάτων σας.

Δερμάτινα, Σουετ, Γούνες & Barbours

Στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning έχουμε εξειδικευτεί στον καθαρισμό και στην βαφή δερμάτινων ενδυμάτων, σουέτ, φυσικές γούνες και Barbours.

Τα ενδύματα  αυτά είναι ευαίσθητα, καθώς η καθημερινή φθορά, τα μεταβαλλόμενα κλίματα και η ακατάλληλη αποθήκευση, μπορούν να αφήσουν το σημάδι τους και να προκληθούν ζημιές. Ακόμη και τα φυσικά έλαια που υπάρχουν στο δέρμα και το σουέτ, μπορούν να βλάψουν την υφή,  εάν δεν ληφθεί η κατάλληλη φροντίδα.

Ο καθαρισμός και η βαφή, είναι εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσφέρονται από τα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning σε δερμάτινα μπουφάν, παλτό, μουτόν, παντελόνια, φούστες, σακάκια, δερμάτινες τσάντες, δερμάτινα γάντια κ.α. (εκτός από τα σουέτ το οποίο δεν μπορεί να βαφτεί), καθαρισμό σε φυσικές γούνες όλων των τύπων, επαναλίπανση και κέρωμα σε Barbours μπουφάν.

Στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνουν, στο πιο επιθυμητό επίπεδο εμφάνισης τα πολύτιμα δερμάτινα σας, σουέτ,  φυσικές γούνες και Barbours μπουφάν.

image
image
image
image

Κλινοσκεπάσματα & Είδη Σπιτιού

Στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning ειδικευόμαστε στον καθαρισμό όλων των τύπων οικιακών υφασμάτων, πάντα σύμφωνα με τα αυστηρά μας πρότυπα, όπως στον καθαρισμό παπλωμάτων, παπλώματα με πούπουλο, κουβέρτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες, μαξιλάρια, τραπεζομάντηλα, καλύμματα καναπέ, είδη προικός, κεντήματα, κ.α. Προσφέρουμε επαγγελματικό στεγνό πλύσιμο και σιδέρωμα, με πρέσες σιδερώματος, σε όλους τους τύπους κουρτινών. Με τη σωστή διαδικασία, επιτυγχάνουμε την απομάκρυνση όλων των λεκέδων που υπάρχουν στις υφάνσεις των υφασμάτων αλλά και την απομάκρυνση δυσάρεστων οσμών.

Γάμος & Βάπτιση

Στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning προσφέρουμε υπηρεσίες ειδικών ενδυμάτων όπως είναι τα νυφικά και τα βαπτιστικά. Ενδύματα γεμάτα με συναισθητικές αξίες και αναμνήσεις, που χρήζουν ειδικής περιποίησης.

Έχουμε δημιουργήσει απαράμιλλη εμπειρία στον καθαρισμό και στη συντήρηση νυφικών φορεμάτων και βαπτιστικών. Εξετάζουμε τα υφάσματα και τα χαρακτηριστικά όλων των φορεμάτων πριν από τον καθαρισμό, για να εντοπιστούν οι καλύτερες μέθοδοι ώστε το αποτέλεσμα να αγγίξει την τελειότητα. Διακοσμητικά χαρακτηριστικά όπως κεντήματα, χάντρες, πέτρες και στολίδια προστατεύονται ή αφαιρούνται εκ των προτέρων και επανατοποθετούνται μετά με ακρίβεια.

Μετά τη χρησιμοποίηση του νυφικού σας, προτιμήστε την υπηρεσία καθαρισμού όσο δυνατόν πιο άμεσα γίνεται και στη συνέχεια αποθηκεύστε το νυφικό σας. Το ίδιο ισχύει και με το πακέτο βαπτιστικών.

image
image
image
image

Παπούτσια

Στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning καταλαβαίνουμε ότι ένα προσεγμένο ζευγάρι παπούτσια μπορεί να κάνει οποιοδήποτε ντύσιμο να φαίνεται καλύτερο.

Καθαρίζουμε και επεξεργαζόμαστε όλους τους τύπους υποδημάτων όπως μπότες UGG, MOON BOOTS, καθαρισμός σε μποτάκια, γόβες όλων των ειδών, sneakers, καθαρισμός σε δερμάτινα και casual παπούτσια. Όλα τα προϊόντα καθαρισμού παπουτσιών μας είναι κατασκευασμένα με υλικά υψηλής ποιότητας και έχουν σκοπό να βοηθήσουν τα παπούτσια σας να διαρκέσουν περισσότερο.

Τα παπούτσια καθαρίζονται στο εργαστήριο μας, με εξειδικευμένο εξοπλισμό και προϊόντα καθαρισμού, που έχουν σχεδιαστεί για να αφαιρούν βρωμιές, λεκέδες και άλλους ρύπους, ενώ επαναφέρουν τα παπούτσια όσο είναι δυνατόν στην αρχική τους κατάσταση.

Επί-Τόπου Καθαρισμός

Στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning με ευθύνη, επαγγελματισμό, υπευθυνότητα, αλλά και την πολυετής εμπειρία στο χώρο καθαρισμού ιματισμού, παρέχουμε υπηρεσίες επί τόπου καθαρισμού (απολύμανση, αδιαβροχοποίηση και απόσμηση) στο χώρο σας σε:

Σαλόνια (δερμάτινα, σουέτ, βελούδινα, υφασμάτινα κ.α), καρέκλες, πολυθρόνες, μαξιλάρια, κρεβάτια, στρώματα κ.α.

Διαθέτουμε εξοπλισμό νέας τεχνολογίας, επιτυγχάνοντας την εύκολη απομάκρυνση ρύπων, μικροοργανισμών και ακάρεων. Τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά, υποαλλεργικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται και σε επαγγελματικούς χώρους:
 • Ξενοδοχεία
 • Γραφεία
 • Ναυτιλιακές εταιρείες
 • Πλοία/Κρουαζιερόπλοια
 • Σκάφη αναψυχής
 • Εκκλησίες
 • Παιδικοί σταθμοί
 • Γηροκομεία
 • Εστιατόρια
 • Μπαρ/Καφετέριες
 • Ιατρεία

Εξυπηρετούμε περιοχές εκτός Αττικής και σε νησιά κατόπιν συμφωνίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

image
image
image
image

Βαφή & Επιδιόρθωση Ρούχων

Πιστεύουμε ότι τα αγαπημένα σας ρούχα πρέπει να διαρκέσουν μια ζωή, στην B&M Dry Cleaning , παρέχουμε επαγγελματικές μεταποιήσεις και επισκευές για να δώσουμε νέα ζωή στα ρούχα σας.

Οι συνεργάτες μας μπορούν να επισκευάσουν τα πάντα, από μια απλή αντικατάσταση κουμπιού έως μεγάλες επισκευές, όπως σκισμένες ραφές ή σκισίματα. Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε με αλλαγές για να σας ταιριάξουν τέλεια τα ρούχα σας, όπως μήκος, μέση και άλλες ρυθμίσεις.

Επίσης, αναλαμβάνουμε τη βαφή υφασμάτινων ενδυμάτων είτε σε ξεθωριασμένα ρούχα είτε σε ρούχα που θέλουν αλλαγή χρώματος. Η βαφή γίνεται πάντα στο πιο σκουρόχρωμο.

Specials (Ειδικές υπηρεσίες)

Στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning οι ανάγκες και η ζήτηση των πελατών μας, μας οδήγησε στο να εξειδικευτούμε και να προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες καθαρισμού, σε είδη τα οποία μέχρι και σήμερα προβληματίζεστε πως θα καθαριστούν.

Προσφέρουμε ειδικό και καινοτόμο καθαρισμό σε όλους τους τύπους παιδικών καροτσιών, port bebe κούνιες, παιδικά καθίσματα αυτοκινήτων, καθαρισμό σε κράνη μηχανής και ποδηλάτου, καθαρισμό σε όλα τα μεγέθη λούτρινων ειδών, καθαρισμό σε γάντια μποξ, σε στολές μηχανής, καθαρισμό σε όλα τα είδη και μεγέθη βαλιτσών και σακ βουαγιάζ, καθαρισμό σε πουφ κ.α. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι πολύ συγκεκριμένη, επιτυγχάνοντας 3 σε 1 δηλαδή απορρύπανση, απολύμανση και απόσμηση ταυτόχρονα.

image
image

οι Συνεργασίες μας

Συνέπεια & Εξυπηρέτηση

20

Χρόνια Εμπειρίας

2

Καταστήματα

99%

Επιτυχία Αφαίρεσης Λεκέδων

7436+

Ευχαριστημένοι Πελάτες

188794+

Καθαρά Ρούχα Ετησίως

Η φροντίδα των ρούχων σας είναι για μας ΕΥΘΥΝΗ! Εγγυόμαστε συνέπεια στο χρόνο παράδοσης, χωρίς φθορές και αλλοιώσεις στα ρούχα σας και όλα αυτά σε προσιτές τιμές. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας περιμένει για να σας εξυπηρετήσει και να περιποιηθεί τα ρούχα σας, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό.

Οικολογικός Καθαρισμός

Με ευθύνη και σεβασμό απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον στα στεγνοκαθαριστηρία Β&M Dry Cleaning χρησιμοποιούμε, νέας γενιάς οικολογικά απορρυπαντικά.

Premium Quality

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με εγγυημένα αποτελέσματα στο στεγνό και υγρό καθάρισμα, στο σιδέρωμα και την περιποίηση ενδυμάτων.

Παραλαβή / Παράδοση

Δυνατότητα παραλαβής-παράδοσης στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας ακόμα και αυθημερόν!

οι Πιστοποιήσεις μας

Επικοινωνία

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.