Οι κουβέρτες μας παρέχουν ζεστασιά και άνεση, κατά κύριο λόγο τη χειμερινή περίοδο. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να διατηρούμε τις κουβέρτες μας καθαρές και φρέσκες για έναν ξεκούραστο και υγιεινό ύπνο. Ο καθαρισμός κουβέρτας είναι πολύ σημαντικός, διότι χρησιμοποιείται για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να εκτείθεται καθημερινά σε σκόνη, ακάρεα και κακοσμίες. Οι λεκέδες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε κυρίως είναι κιτρινίλες από ιδρώτες, λεκέδες από καλλυντικά, λεκέδες από μελάνια, λεκέδες από μαγειρικά λάδια και σοκολάτες, λεκέδες από ούρα κατοικίδιων, λεκέδες από μούχλα, κακοσμίες κ.α.

Στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning έχουμε ορίσει μία συγκεκριμένη πολιτική που ακολουθούμε, για τον καθαρισμό της κουβέρτας. Η ύφανση της κουβέρτας έχει την ιδιότητα να απορροφάει τις δυσάρεστες  μυρωδιές, όπου από κάποιο σημείο κι έπειτα γίνεται ανυπόφορη. Ύστερα από την παραλαβή της κουβέρτας στο χώρο μας, πραγματοποιείται οπτικός έλεγχος ώστε να εντοπίσουμε τους λεκέδες, που θα πρέπει να διαλυθούν με τους κατάλληλους διαλύτες. Οι λεκέδες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε κυρίως είναι λεκέδες από καλλυντικά, λεκέδες από μελάνια, λεκέδες από μαγειρικά λάδια και σοκολάτες, λεκέδες από ούρα κατοικίδιων, λεκέδες από μούχλα, κακοσμίες κ.α.

Στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning κάνουμε αποκλειστικά ατομικές πλύσεις. Κατά τη διάρκεια της πλύσης πραγματοποιείται και η διαδικασία της απολύμανσης. Χρησιμοποιούμε μόνο υποαλλεργικούς, βιοδιασπώμενους διαλύτες και απορρυπαντικά στα σύγχρονα πλυντήρια στεγνού καθαρισμού που διαθέτουμε. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, έτσι ώστε να γίνει σωστά η διάσπαση των λεκέδων, να επαναφέρουμε τη φρεσκάδα και την απαλότητα μετά τον καθαρισμό της κουβέρτας.

Θα πρέπει να ληφθεί ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διαδικασία της φύλαξης των κουβερτών, ώστε να κρατήσετε μακριά το σκόρο από το σημείο που την έχετε αποθηκεύσει.

Στα στεγνοκαθαριστήρια Β&M Dry Cleaning λόγω της 20ετούς εμπειρίας που διαθέτουμε, γνωρίζουμε τι απαιτείται για τη φροντίδα και τον καθαρισμό της κουβέρτας. Εξειδικευόμαστε σε όλους τους τύπους κουβερτών όπως κουβέρτες υφαντές, κουβέρτες μάλλινες μάλλινες κ.α. Αναθέτοντας σε εμάς αυτή την ειδική υπηρεσία, το αποτέλεσμα καθαρισμού της κουβέρτας θα είναι μοναδικό. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να πραγματοποιήσουμε παραλαβή από το χώρο σας ή μέσα από την υπηρεσία μας PICK-UP HOME όπου με 3 απλά βήματα δημιουργείτε την παραγγελία σας, την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμείτε, για να πραγματοποιηθεί η παραλαβή και η παράδοση.