Ένα πάπλωμα αποτελεί μια απαραίτητη προσθήκη στην κρεβατοκάμαρα σας, κατά το χειμερινό  διάστημα κυρίως. Κατά το καλοκαιρινό διάστημα συνήθως επιλέγεται το κουβερλί, που είναι πιο ελαφρύ και απαλό. Στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning έχουμε επιλέξει μία συγκεκριμένη πολιτική καθαρισμού παπλωμάτων και κουβερλί. Λόγω το ότι ένα πάπλωμα χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα στρωμένο στο κρεβάτι σας, εκτίθεται συνεχώς σε ακάρεα, σκόνη και σε κακοσμίες. Οι λεκέδες που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε κυρίως είναι κιτρινίλες από ιδρώτες, λεκέδες από καλλυντικά, λεκέδες από μελάνια, λεκέδες από μαγειρικά λάδια και σοκολάτες, λεκέδες από ούρα κατοικίδιων, λεκέδες από μούχλα, κακοσμίες κ.α.

Στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning με την παραλαβή του παπλώματος ή του κουβερλί σας, το πρώτο στάδιο που πραγματοποιείται είναι ο οπτικός έλεγχος, ώστε να εντοπιστούν οι λεκέδες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούμε τους κατάλληλους διαλύτες ώστε να πετύχουμε τη σωστή διάσπαση των λεκέδων. Οι πλύσεις που κάνουμε είναι αποκλειστικά ατομικές. Κατά τη διάρκεια του πλυσίματος, πραγματοποιείται και η διαδικασία της απολύμανσης.

Στα στεγνοκαθαριστήρια B&M Dry Cleaning χρησιμοποιούμε μόνο υποαλλεργικούς, βιοδιασπώμενους διαλύτες και απορρυπαντικά στα σύγχρονα πλυντήρια στεγνού καθαρισμού που διαθέτουμε. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε, έτσι ώστε να γίνει σωστά η διάσπαση των λεκέδων, να επαναφέρουμε τη φρεσκάδα και την απαλότητα μετά τον καθαρισμό του παπλώματος ή του κουβερλί.

Είναι πολύ σύνηθες, κάποιος να επιχειρήσει να πραγματοποιήσει τον καθαρισμό του παπλώματος ή του κουβερλί με το οικιακό πλυντήριο που διαθέτει στο χώρο του ή ακόμη και με τον παραδοσιακό τρόπο μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού. Αυτές οι ενέργειες θα έπρεπε να αποφευχθούν, διότι το βάρος του παπλώματος τριπλασιάζεται μέσα στον κάδο μόλις βραχεί και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος κατά τη διάρκεια του στυψίματος να σπάσει ο κάδος και να προκληθούν παραπάνω υλικές ζημιές. Ενώ στην άλλη περίπτωση δεν ξεπλένεται όπως στον κάδο ενός μεγάλου πλυντηρίου, με αποτέλεσμα να υπάρξει σοβαρή πιθανότητα ακόμα και να εμφανιστούν διάφορα αλλεργικά σημάδια στο δέρμα σας.

Στα στεγνοκαθαριστήρια Β&M Dry Cleaning λόγω της 20ετούς εμπειρίας που διαθέτουμε, γνωρίζουμε τι απαιτείται για τη φροντίδα και τον καθαρισμό σε πάπλωμα / κουβερλί. Εξειδικευόμαστε σε όλους τους τύπους παπλωμάτων όπως υφαντά, μάλλινα, πολυεστερικά κ.α. Αναθέτοντας σε εμάς αυτή την ειδική υπηρεσία, το αποτέλεσμα καθαρισμού του παπλώματος και του κουβερλί θα είναι μοναδικό. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να πραγματοποιήσουμε παραλαβή από το χώρο σας ή από την υπηρεσία μας PICK-UP HOME όπου με 3 απλά βήματα δημιουργείτε την παραγγελία σας, την ημερομηνία και την ώρα που επιθυμείτε, για να πραγματοποιηθεί η παραλαβή και η παράδοση.