Ορισμένα ρούχα δεν είναι φτιαγμένα για να καθαρίζονται με απλές μεθόδους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένα ροζ μάλλινο κρεπ φόρεμα της εταιρείας Gucci, διακοσμημένο με γυάλινα στρας, που έφερε μια πελάτισσα στα B&M DRY CLEANING.

 

Το φόρεμα ήταν άσχημα λερωμένο με κόκκινο κρασί, αλλά οι παραδοσιακές μέθοδοι στεγνού καθαρισμού θα ήταν επιζήμιες για τα γυάλινα στρας. Ο λόγος είναι ότι κατά το στεγνό καθάρισμα στο μηχάνημα, το φόρεμα θα υποστεί ζημιά κατά τη διαδικασία  του στεγνώματος. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει ράγισμα ή σπάσιμο των γυάλινων στρας.

Η λύση του B&M DRY CLEANING ήταν να καθαρίσει προσεκτικά το φόρεμα για να αφαιρέσει τους λεκέδες από το κρασί. Αυτό αποδείχθηκε ότι ήταν  μία διαδικασία 4 ωρών λόγω της εύθραυστης φύσης του υφάσματος. Κάθε λεκιασμένη περιοχή με κρασί υποβλήθηκε σε επεξεργασία με διαλύματα καθαρισμού που δημιουργήθηκαν από το προσωπικό της B&M DRY CLEANING. Το αποτέλεσμα ήταν να αφαιρεθεί ο λεκές με το κόκκινο κρασί χωρίς να προκαλέσει η όλη διαδικασία οποιοδήποτε πρόβλημα.

Πολλές εταιρείες στεγνού καθαρισμού δεν παρέχουν υπηρεσίες υψηλού καθαρισμού καθώς δεν έχουν την εμπειρία με αυτήν την πολύ λεπτή διαδικασία. Η  B&M DRY CLEANING παρέχει καθαρισμό κατά περίπτωση.